Tisztelt Doktornő / Doktor Úr!

Tizenhét éve működő fogtechnikai laboratóriumként, a digitális fogszabályozás terén elért kétéves szakmai múlttal a hátunk mögött azt tapasztaljuk, hogy az elmúlt években itthon is megjelent az igény a digitális technológiára épülő fogszabályozási eljárások iránt.

Ez az innovatív technológia egyszerűbb megoldást nyújt a fogszabályozásra és kiváltja a fogorvosi rendelőben történő beavatkozást. A megoldással így azok a rendelők is élhetnek, ahol nincs meg a klasszikus esztétikai fogszabályozáshoz szükséges szakmai tapasztalat.

A technológia alapja a laboratóriumunkban felállított vadonatúj CAD-CAM technológiás géppark és szoftver, amelyek segítségével 
1. digitalizáljuk
 a lenyomatot és elvégezzük rajta a szükséges nagy pontosságú méréseket, 
2. a digitalizált minta alapján kezelési alternatívákat modellezünk
3. elkészítünk egy virtuális fogmozgatási tervet, majd 
4. egy 3D nyomtató segítségével elkészítjük az általunk bevezetett biokompatibilis, HappySmile "láthatatlan" fogszabályozó rendszer síneit.

Az elkészített digitális fogmozgatási tervet Ön szakmai, a páciens pedig esztétikai szempontok alapjánvéleményezheti, a terv elfogadása után pedig Önre hárulna a feladat, hogy irányadást nyújtson – akár külön szakképesítés nélkül is – a csomagban megkapott sínek helyes használatáról.

Jelenleg olyan kiemelt stratégiai partnereket keresünk, akik szeretnék rendelőjükben elérhetővé tenni ezt a szolgáltatást, illetve akikhez a HappySmile iránt érdeklődő pácienseket irányítani tudjuk. A termék és a hozzá kapcsolódó szolgáltatás prémium-kategóriájú, terveink szerint megyeszékhelyenként mindössze két stratégiai partnerrel képzeljük a közös munkát.

Kérem jelezze érdeklődését a +36 20 460 3556-os telefonszámon vagy a happysmile@happysmile.hu e-mail címen. Amennyiben többet szeretne megtudni a HappySmile mögött álló technológiáról és magáról a HappySmile termékről, szívesen szolgálunk kiegészítő információkat tartalmazó anyagokkal személyesen, emailen vagy postán keresztül.

Várjuk megtisztelő megkeresését,

szívélyes üdvözlettel,

Solymosi Béla

Langmár Zsolt

Kereskedelmi Vezető

Cégvezető

Tel: +36 20 460 3556, Email: happysmile@happysmile.hu.

Tel.: +36 70 311 3041 info@happysmile.hu

Megtekintések: 246

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Fogászatportál –nak.

Csatlakozzon a(z) Fogászatportál hálózathoz

Hirdetés

Partnerek

© 2019   Created by admin.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek