A Foglaljorvost és a Google naptárak összehangolása! - hogy az Ön rendelési idejének kezelése még könnyebb legyen

Elkészült a legújabb fejlesztés, azok számára, akik Google Calendar-t használnak!

Az elmúlt hónapokban többször felmerült az igény arra, hogy az orvosok, vagy rendelők saját gmail alapú naptár és a Foglaljorvost naptára összevezethető legyen. 

Amennyiben Ön, vagy klinikán rendelő valamelyik orvos, kolléga használ saját gmailes naptárt akár a számítógépén, akár okostelefon alkalmazáson, akkor mostantól a Foglaljorvost.hu oldalairól érkező foglalások megjelennek a személyes naptárban is, illetve a személyes naptárban szereplő elfoglaltságok átvezetődnek a Foglaljorvost naptárába is.  

Ez leegyszerűsíti a foglalások kezelését, hiszen nem kell külön-külön figyelni a szabad, foglalható időpontokra. Nem kell külön átvezetni a foglaljorvost admin oldalán található naptárba a személyes elfoglaltságokat vagy a telefonon érkező páciensek időpontjait, hanem ezek automatkusan kikerülenk a foglaljorvost naptárából,  mint foglalható időpontok. A foglaljorvost.hu oldalairól érkező páceinsek fogalásainak időpontjai pedig bekerülnek a személyes naptárba. Vagyis a két naptár oda-vissza átjárhatóvá tehető. 

A naptárak közötti összekötettést engedélyezni kell a rendszerben. Vagyis amennyiben szeretne ezzel a lehetőséggel élni, kérem jelezze ezt az office@foglaljorvos.hu email címen. 

Az összekötés aktiválásának lépéseiről részletesen az alábbi oldalon talál útmutatót, ahol lépésről lépésre bemutatjuk, hogyan lehet a naptárakat szinkronizálását beállítani. 

Naptárak összekötésének útmutatója>>>>

Bízunk benne, hogy ezzel az új fejlesztéssel sikerül még könnyebbé tenni az Önök számára a Foglaljorvost rendszerének minddennapi használatát. 

Amennyiben bármilyen kérés, kérdés merül fel a naptárak összekötésével kapcsoaltosan, vagy csak segítségre lenne szüksége  ennek megvalósításához, kérjük keressen minket az office@foglaljorvost.hu mailen, vagy a 30/461-7761-es telefonszámon.

Megtekintések: 403

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Fogászatportál –nak.

Csatlakozzon a(z) Fogászatportál hálózathoz

Hirdetés

Partnerek

© 2019   Created by admin.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek