Farkas Ildikó kozmetikus

IDE KATTINTVA KÉRDEZHET FARKAS ILDIKÓ KOZMETIKUSUNKTÓL!

Az érettségi után egy véletlen sodort a kozmetikusi pályára, a véletlenből szerelem lett. 1990-ben megszereztem a kozmetikus diplomámat. Szakmai tapasztalataimat Németországban mélyítettem el és a mai napig folyamatosan képezem magam nemzetközi kurzusokon. Az elmúlt több mint 20 évben igyekeztem továbbadni megszerzett tudásomat, komoly részt vállaltam Magyarországon és Németországban a szakemberképzésben. Nem kis büszkeséggel tölt el, hogy a hazai képzésben több új technika bevezetése is az én nevemhez fűződik. Az oktatásban nagyon jól tudom hasznosítani a munkám során megszerzett tapasztalataimat.

A hitvallásom; „A szépség belülről fakad”, de külsőleg és belsőleg is tenni kell érte. Ezt a munkámban is igyekszem érvényesíteni és olyan kezelési eljárásokat alkalmazni, melyek az arc természetes szépségét hangsúlyozzák és az apróbb szépséghibákról elvonják a figyelmet. Ezek mindig komoly kihívást jelentenek, és nagy örömet okoz, ha sikerül a problémát megoldani és a vendég önbizalmát újra visszaadni.

Hála a legújabb kutatásoknak, melyek segítségével eredményesen harcolhatunk a ráncok és egyéb bőrproblémák ellen és így látható következmények és sebészeti beavatkozás nélkül nevethetünk, szomorkodhatunk és élvezhetjük az életet.

Hirdetés

Partnerek

© 2019   Created by admin.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek