GYIK

Gyakran Ismétlődő Kérdések

Ebben a rovatban igyekeztünk a legtöbbször előforduló kérdésekre választ adni, hogy a webmester munkáját megkönnyítsük.

Amennyiben a kérdésére nem talál választ az alábbiakban, úgy üzenhet a webmesternek az oldal alján található űrlap kitöltésével (és hamarosan választ kap rá)!

1.Miért kell állandóan regisztrálnom? Regisztrálni első alkalommal szükséges, hisz a későbbiekben már a "Bejelentkezés" is elég!

2.Hogyan változtathatom meg a jelszavamat? Bejelentkezést követően a vízszíntes menüsor alatt a jobb felső sarokban található a saját dobozunk - a bejelentkezési nevünkkel- amelyben a "Beállítások" gombra kattintva találhatjuk a személyes adatainkat. Itt megváltoztathatjuk a jelszavunkat!

3.Hogyan hívhatom meg a barátaimat erre az oldalra? Szintén a saját dobozunkban (lásd 2. pont) található a "Barátok-Meghívás" gomb, amelyen a meghívásra kattintva egyszerre akár több barátot is invitálhatunk, hogy váljanak a www.fogaszatportal.hu közösségi tagjaivá!

4.Hogyan tudok Chat-elni (csevegni) a többi taggal? A menüsor "chat" gombjára kattintva máris a csevegő szobában kerülhetünk, ahol akár a kiválasztott partnerrel privát chat-re is lehetőségünk van. A csevegés folytatható akkor is, ha közben elhagyjuk a weboldalt...ebben az esetben a chat modul felső részén (Main Room felíratú rész) a "pop out" gombra (két kis ablak egymásba fűzve) kell kattintanunk!

5. Miért nem tudom megnézni az oktatás menüpontban a "fogászati előadások" lapot? Ezt a lapot csak a belépett tagok érik el! Ingyenes egisztrációt követően már láthatóvá válik!

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Fogászatportál –nak.

Csatlakozzon a(z) Fogászatportál hálózathoz

HozzászólásokDueri által a Szeptember 2, 2012-on 3:34pm-kor

Kedves Doktornő!

Egy olyan problémával fordultam Önhöz,hogy idén június eleje óta állandó hőemelkedéssel(37-37,2) küzködöm.Kaptam antibiotikumoz a körzeti orvosomtól,az semmit nem használt.A torkom viszont piros,gyulladtak a manduláim.Voltam fül-orr gégésznél is,elküldött vérvételre,de teljesen normális a CRP-m és aZ AST- m is.Akkor most nincs gyulladásom,de akkor miért vörös a torkom és normális a CRP-m?Azt is mondta még az orvosom,hogy szedjek savlekötőt(életemben nem savtúltengésem).Azt is beszedtem,de semmi.Szedessem ki a mandulámat?????

Várom válaszát,szép hétvégét kívánok!

Hirdetés

Partnerek

© 2019   Created by admin.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek