Dr. Bencsik Beáta fül-orr-gégész szakorvos

IDE KATTINTVA KÉRDEZHET DR. BENCSIK BEÁTA FÜL- ORR- GÉGÉSZ SZAKORVOSUNKTÓL!


Dr. Bencsik Beáta vagyok, a Semmelweis Egyetem Fül-, Orr-, Gégészeti és Fej- Nyaksebészeti Klinika egyetemi adjunktusa. 1994-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Fül-, orr-, gégészetből 1998-ban, audiológiából 2000. évben szakvizsgáztam. Az általános fül-, orr-, gégészeti megbetegedések diagnosztikája és műtéti terápiája mellett speciális szakterületem az otoneurológia és az audiológia. E két utóbbi szakterületen a szédülés, hallásromlás és fülzúgás, valamint az arcidegbénulás diagnosztikájával és kezelésével, valamint a hallókészülékkel történő rehabilitációval foglalkozom. A klinikán otoneurológia és fülzúgás ambulanciát vezetek.

Tudományos kutatási területem fő iránya szintén az otoneurológia és az audiológia, ezen belül is elsősorban a fülzúgás. Folyamatos kollaborációban dolgozom egy németországi otoneurológiai laboratóriummal, az ott végzett munkám is része a tudományos érdeklődésemnek.

Magyar és külföldi kongresszusokon rendszeresen részt veszek, klinikusként a gyógyítás és műtői elfoglaltság mellett feladatom az orvostanhallgatók oktatása és a postgraduális szakmai továbbképzésben való részvétel. Hazai és külföldi szakmai folyóiratokban angol és magyar nyelven publikálok.

A Tinnitus Egyesület és a National Equilibrium Society (NES) tagja és jelenleg a Magyar

Fül-,Orr-,Gége és Fej-,Nyaksebész orvosok Egyesülete Otoneurológiai szekciójának titkára vagyok.

Hirdetés

Partnerek

© 2019   Created by admin.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek