Dr. Bognár Péter bőrgyógyász

IDE KATTINTVA KÉRDEZHET DR.BOGNÁR PÉTER BŐRGYÓGYÁSZTÓL!

Dr. Bognár Péter

Orvosi tanulmányaimat Budapesten, a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem, summa cum laude minősítéssel. Medikusként ösztöndíjak révén lehetőségem volt gyakorlatok eltöltésére Freiburgban, Taiwanon, valamint több alkalommal Portugáliában. A diploma megszerzése óta a Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikáján dolgozom, 2011-ben tettem le a bőr, nemikórtan, kozmetológia szakvizsgát.

A Klinika általános, onkodermatológiai, valamint STD (szexuális úton terjedő megbetegedések) ambulanciáin is rendelek, a betegellátás mellett részt veszek az orvostanhallgatók és fogorvostan hallgatók képzésében, mind magyar, mind angol nyelven. Rendszeresen adok elő hazai továbbképző konferenciákon, tudományos eredménnyel több alkalommal vettem részt nemzetközi konferencián is (ESDR).

Jelenlegi kutatási területem a bőr „barrier”, funkciójának vizsgálata, ennek hajlamosító szerepe az allergének által kiváltott bőrgyulladásokban, ekzemában.

A gyógyító munka során igyekszem nem pusztán az adott bőrbetegséget kezelni, hanem próbálom annak esetleges belgyógyászati, vagy pszichés hátterét is tisztázni, melyek rendezése, vagy pusztán felismerése is segíthet a gyógyulásban.

Hirdetés

Partnerek

© 2019   Created by admin.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek