Gyönyörű, homokszínű fogászati gépet állítottunk ki. Ki kéri?

August 1, 2017

|

Medical Plus Service

 

 

Ön szerint homokszínű, vagy bézs? Esetleg vajszínű kárpit borítja a fotóinkon látható kezelőegységet? Az árnyalat megnevezése tulajdonképpen szubjektív, a fogorvosok is többféleképpen nevezik. (A kezelőegység gyártója, a Diplomat egyébként SND1 kóddal homokszínnek keresztelte ezt a színárnyalatot.) Ez az új szín valójában két okból egyre népszerűbb:

 

1. Megnyugtató földszín a páciensek örömére 

 

Végre nem az a steril, félelemkeltő, "fogászati szín", aminek láttán tudat alatt már latens módon is fáj a páciens foga, és szinte az orrában érzi a fogászati rendelők tipikus, összetéveszthetetlen illatát, mialatt kísérő tünetként a gyomra is görcsbe rándul.

 

 

 

Emlékszik, amikor a pszichológia a zöldet megnyugtató színnek nyilvánította? A fehér kórházi csempéket felváltotta az a bizonyos zöld, ami ma már inkább sötét aggódással tölti el a beteget, és beszűkíti a tudatot, ha orvosi rendelőben találkozik vele. 

Ezt a gyönyörű bézs kárpitszínt viszont akár az otthonában is szívesen fogadná ugyanez a kliens! Barátságos, megnyugtató szín. Típusát tekintve földszín, ami eleve biztonságot, melegséget sugároz az emberi lélek felé. Miért ne várják kellemes érzések őt az Ön rendelőjében, ha már Ön választhat a 44 kárpit szín közül a Diplomat palettájáról?

 

2. Elegáns, nemes hangulat a fogászati rendelőben

 

A homokszín lágy pasztell. A fogorvosi szék ívein akaratlanul is végigvezeti a tekintetet, mivel kellemes élményt nyújt a szemnek. A kezelőegység fehér területeivel együtt a homokszínű kárpit pompásan eltalált, harmonikus párost alkot. A biztonságos melegség és a tisztaság asszociációja karöltve jelenik meg ebben a Diplomat kezelőegység kompozícióban. Az SND1 árnyalat finom, halvány ötvözete színszakértők, színterapeuták és grafikusok összehangolt munkája nyomán született meg, és telitalálatként sikerült. A kellemes asszociációra jó példa, hogy volt, akinek karamellfagylalt tejszínhabbal jutott eszébe róla :-)

 

Nem véletlen tehát, hogy idén nyáron ezzel a kárpittal rendelkező kezelőegységet állítunk ki bemutatótermünkben.

Megtekintések: 171

Válaszoljon erre

Hirdetés

Partnerek

© 2019   Created by admin.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek